Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratori noi la COMCM SA Constanța

ro

28 Aug, 2021 00:00 1723 Marime text
  • COMCM SA are doi administratori noi
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea cu numărul 4 luată de societatea COMCM SA, în urma adunării generale ordinare a acționarilor COMCM SA Constanța.
 
În data de 29 aprilie, s-a desfășurat adunarea generală ordinară a acționarilor firmei menționate anterior, întrunită legal, la prima convocare, cu participarea acționarilor și care reprezintă 98,5154% din capitalul social al firmei.
 
S-a aprobat numirea lui Bogdan Nicolae Roșu în funcția de membru în Consiliul de Administrație, pentru o durată a mandatului egală cu durata mandatului actualilor membri ai CA. Totodată, se aproba numirea lui Bogdan Liviu Filip în funcția de membru în Consiliul de Administrație, pentru o durată a mandatului egală cu durata mandatului actualilor membri ai CA.
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și:

Mihaela Frăţilă solicită convocarea AGA a COMCM SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii