Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratori noi la Biroul de Turism pentru Tineret. Ce remunerație s-a stabilit pentru directorul general

ro

19 Nov, 2019 00:00 1774 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din cadrul societății Biroul de Turism pentru Tineret SA s-a întrunit în ședință în data de 20 septembrie 2019, deciziile luate fiind publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
Astfel, acționarul majoritar, Ministerul Tineretului și Sportului, a luat mai multe hotărâri Elena Mirabela Iancu și Andrei Nourescu au fost numiți administratori în Consiliul de Administrație BTT SA, pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea de prelungire cu până la șase luni. Acționarul majoritar a votat împotriva numirii auditorului pentru exercițiul financiar 2018. A fost aprobată data de 11 octombrie ca dată de înregistrare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii AGOA BTT.  
 
De asemenea, tot în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia cu numărul 21 din data de 7 august 2019, în care Consiliul de Administrație a BTT SA a decis numirea lui Gabriel Constantin Diceanu în calitate de director general pentru o perioadă de 5 luni, cu posibilitatea de prelungire până la maximum 2 luni, începând cu data de 7 septembrie 2019. Remunerația a fost stabilită la suma de 13.372 de lei brut pentru directorul general.
 
Citește și:

BTT Perla Costineştiului revine în vechiul sediu social, de la înfiinţare. Cine este director general

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii