Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrator nou la SC Suszi SRL. Cine se ocupă de firmă şi ce contracte a prins

ro

11 Feb, 2017 00:00 6554 Marime text
Firma Suszi SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, avându-i ca asociaţi pe Petru Ogrinji şi Suszana Sen Ogrinji, şi-a modificat structura, în urma unei şedinţe a asociaţilor.
 
Conform hotărârii publicate în Monitorul Oficial, se numesc în funcţia de administrator Petru Ogrinji şi Suszana Sen Ogrinji, ambii cu domiciliul în Constanţa, care vor administra împreună sau separat societatea, pe o perioadă nelimitată şi cu puteri depline. Până la această hotărâre, societatea avea un singur administrator, în persoana lui Petru Ogrinji.

Despre SC Suszi SRL  

SC Suszi SRL a fost fondată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Are un capital social subscris de 80.200 de lei, compus din 8.020 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Suszana Sen Ogrinji, născută în 1985, la Vaslui, cu 20% dintre părţile sociale, şi Petru Ogrinji, născut în 1967, tot la Vaslui, cu 80%. Conform codificării CAEN, firma are ca activitate principală comerţul cu ridicata nespecializat.
 
Firma din Constanţa a câştigat, de-a lungul anilor, licitaţii organizate de Garda de Mediu, Complexul Energetic Oltenia, Poliţia Română, Electrocentrale Bucureşti, Complexul Energetic Turceni, Complexul Energetic Rovinari şi alte instituţii ale statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii