Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actualii aleşi nu vor mai fi nominalizaţi PDL va prezenta o garnitură nouă de consilieri locali

ro

05 Mar, 2012 00:00 3026 Marime text
cap_6.jpgCristian Tănase, Nicolae Şandru şi Florin Gheorghe sunt cei trei consilieri ai organizaţiei locale a PDL care se pregătesc să iasă din decorul Consiliului Local Constanţa, după ce timp de patru ani au făcut mai degrabă figuraţie sub bagheta dirijorală a primarului Radu Mazăre şi a majorităţii covârşitoare a PSD.

Lor li se adăugă şi excluşii Dănuţ Moisoiu şi Mădălina Popa, consilieri rămaşi în afara partidului, dar care în urma unor decizii ale instanţelor au obţinut dreptul de a-şi continua mandatul până la final.

consilieri_pdl_-_Cristian_Tanase.jpg

Deşi la un moment dat conducerea organizaţiei municipale a încercat să le găsească primilor trei circumstanţe atenuante pentru lipsa de implicare şi de reacţie, în urma voturilor unanime date în cadrul Consiliului local, preşedintele organizaţiei, deputatul Maria Stavrositu, dă asigurări că municipiul pregăteşte o garnitură nouă de reprezentanţi, care nu-i va mai include sub nicio formă pe cei din mandatul 2008 - 2012. „Vom veni cu o echipă nouă, de oameni care doresc să se implice şi să-i reprezinte pe cei care le-au dat votul. Este adevărat că în Consiliul local Constanţa PDL a avut handicapul minorităţii, însă chiar şi aşa se putea face mult mai mult", susţine Stavrositu.

Echipa de consilieri locali urmează să fie prezentată în luna aprilie, cu 30 de zile înainte de intrarea oficială în campania electorală. Liderul de la municipiu spune că îşi doreşte ca lista viitorilor consilieri să cuprindă personalităţi din toate segmentele de activitate ale oraşului, oameni pregătiţi, nu neapărat carierişti politici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii