Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actriţa constănţeană Diana Dumitrescu împlineşte, astăzi, 31 de ani

ro

30 Sep, 2014 00:00 5888 Marime text
Diana Dumitrescu s-a născut pe 30 septembrie 1983, în Constanţa. Actriţă şi model, a devenit cunoscută datorită rolurilor din telenovelele româneşti în care a fost distribuită.
 
A absolvit Liceul Teoretic „George Călinescu“ din Constanţa, secţia Limbi moderne. Actriţa a fost îndrumată de mama ei şi de dirigintă să urmeze Facultatea de Arte, secţia Artele Spectacolului de Teatru, din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa. A studiat Actoria, iar în anul 2004 a participat la concursul Miss World România, unde a câştigat premiul de popularitate. În urma acelui concurs de frumuseţe, a fost chemată, în vara anului 2005, să dea probă pentru un rol în telenovela „Păcatele Evei“, pe care l-a şi obţinut, drept pentru care s-a mutat în Bucureşti, împreună cu părinţii săi.
 
A mai jucat în „Iubire ca în filme“, interpretând-o pe Daiana, co-protagonistă, în „Războiul sexelor“, având rol principal - Ema Sturza, în „Regina“, unde a avut, de asemenea, rolul principal - Regina, în „Aniela“, unde i-a fost distribuit rolul Polixeniei Lăptaru, în „Iubire şi Onoare“, unde a interpretat-o pe Oxana Abramova/Samira, în „Pariu cu viaţa“, unde a întruchipat personajul Andreea Rădulescu, precum şi în lungmetrajul „Minte-mă frumos“, unde a jucat rolul Danei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii