Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activul firmei consilierului Musat s-a inmultit

ro

03 Jul, 2010 02:20 2329 Marime text

11_mihalache_-_mihalache_musat___.jpgÎn Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, din 1 iulie 2010, a apărut anunţul unui proiect de fuziune.

Acest proiect are ca părţi SC Aurora Tour 94 SRL, reprezentată legal de consilierul local PSD Mihalache Muşat, în calitate de societate comercială absorbantă, şi SC Aurora Star Com SRL, reprezentată legal de Cristian Tincu, în calitate de societate comercială absorbită. Fuziunea prin contopire urmează a se face prin preluarea patrimoniului societăţii absorbite de către societatea absorbantă, însă fără lichidarea societăţii şi fără păstrarea personalităţii juridice a acesteia.

Capitalul social al SC Aurora Tour 94 SRL este în totalitate privat, valoarea acestuia fiind de 1.600 lei, fiind împărţit în 160 părţi sociale, cu valoare uninominală de 10 lei fiecare, aparţinând în totalitate asociatului unic Mihalache Muşat, cu o cotă de participare la pierderi şi profit de 100%. În urma fuziunii, activitatea principală este în domeniul restaurantelor, măsura fuziunii având la bază mai buna administrare a activităţilor desfăşurate de fiecare societate în parte, controlul intern accentuat asupra fiecărui domeniu de activitate, centralizarea serviciilor de management şi gestiune. Elementele de activ şi pasiv ale SC Aurora Star Com SRL, ce fac obiect al fuziunii, urmează calea transferului prin contopire cu societatea absorbantă. Raportul de transmitere a controlului se stabileşte direct proporţional cu raportul de transmitere a valorii părţilor sociale modificate prin considerarea capitalizării societăţii absorbite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii