Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități informativ-preventive împotriva tâlhăriei și a furturilor, desfășurate de IPJ Constanța

ro

15 Feb, 2020 17:05 1874 Marime text
La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfășurat activităţi informativ-preventive pe linia infracțiunilor de tâlhărie și a furturilor din autoturisme.

În cadrul Programului național de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și al Campaniei naționale de prevenire a furturilor din locuințe „Hoții îți invadează intimitatea, polițiștii au discutat cu vârstnicii întâlniți la clubul de pensionari de pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, fiindu-le prezentat, totodată, un filmuleț 3D prin care au putut viziona o secvență de furt din locuință.

Mesajul campaniei „Ce lasă în urma lor este mai dureros decât furtul în sine” subliniază șocul emoțional pe care persoanele vătămate l-ar putea trăi la vederea locuinței răvășite.

În acest context, polițiștii îi sfătuiesc pe constănțeni să țină ușa locuinței permanent încuiată, să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute, indiferent de pretext și să nu se lase atrași în locuri dosnice de către persoane care oferă spre vânzare diferite produse.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii