Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități de verificare a transportului rutier de persoane, pe principalele drumuri din județul Constanța. Au fost aplicate amenzi (video)

ro

27 May, 2021 16:22 2226 Marime text
  • În acest sens, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au desfășurat activități de verificare a transportului rutier de persoane, pe principalele drumuri din județul Constanța.
  • Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate 56 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.215 lei.
În cursul acestei zile, Poliția Română a derulat, la nivel național, o acțiune pentru siguranța transportului de persoane.

În acest sens, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au desfășurat activități de verificare a transportului rutier de persoane, pe principalele drumuri din județul Constanța.

Scopul acţiunii a fost unul preventiv şi a vizat impunerea disciplinei rutiere în domeniul transportului public de persoane, dar și verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate 56 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.215 lei.

Dintre acestea, 12 sancțiuni au fost aplicate conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 5 sancțiuni conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa captura-video: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii