Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Şoferi băuţi sau fără permis, sancţionaţi de poliţiştii constănţeni

ro

05 Aug, 2019 12:13 1292 Marime text

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi băuţi sau fără permis de conducere.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Biroului de poliție Vama Veche - 2 Mai au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din județul Ilfov, care ar fi condus un autoturism, în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Pecineaga, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Albești din județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Plopeni, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Soveja din municipu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Constanța, în timp ce  conducea un autoturism, pe strada Tineretului din aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere.
    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii