Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Șoferi băuți sau fără permis, cercetați penal

ro

24 Jul, 2020 14:55 1069 Marime text
  • Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri.

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, strada Mihail Kogălniceanu din comuna Limanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Dispensarului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii