Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Şoferi băuţi sau cu permisul suspendat, depistaţi pe străzile din judeţul Constanţa

ro

30 Mar, 2020 15:53 1655 Marime text
 La data de 30 martie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiul Mangalia și ai Biroului Vama Veche au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada M.I. Dobrogeanu din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, s-a stabilit că autoturismul figurează pe numele unui alt bărbat, de 39 de ani, care i l-a încredințat cu bună știință și care se afla pe locul din dreapta.  

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din stațiunea Costinești, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.  

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Tortoman au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din localitatea Tortoman, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.  

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din satul Sinoie, având expirate plăcuțele cu numere de înmatriculare provizorii, din data de 16.09.2018.  

În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii