Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activist de mediu, acroșat de o mașină în timp ce urmărea un posibil transport ilegal de lemne. Ce spune Marcel Vela

ro

10 Dec, 2020 11:44 1891 Marime text
  • Un activist de mediu din Suceava  susține că a fost acroşat de o altă maşină cu intenţie chiar în timp ce urmărea un camion încărcat cu lemne posibil dintr-o exploatare ilegală.
Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a dispus măsuri prompte în cazul unei agresiuni prezentată pe o rețea de socializare de o persoană care susținea că ar avea drept cauză identificarea și diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos.      

Ca urmare a apariției imaginilor în spațiul public, s-a dispus trimiterea, de urgență, în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române, pentru a verifica cele sesizate.

Ministrul Ion Marcel Vela condamnă ferm astfel de fapte și reiterează faptul că prevenirea și combaterea furturilor de material lemnos ca și a despăduririlor abuzive constituie priorități ale mandatului său.

În situația în care, urmarea a controlului efectuat de structurile Poliției Române, vor fi identificate disfuncționalități în activitatea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vinovații vor fi prompt sancționați.

„Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situații de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne, structură în care am promovat integritatea, meritocrația și profesionalismul”, transmite ministrul Ion Marcel Vela. 


Sursă Video: Facebook/ Bodnar Daniel
Sursă Foto:Facebook/ Ion Marcel Vela
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii