Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:12 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunile New Home Construct au fost convertite. Nu mai sunt acțiuni la purtător

ro

29 Jul, 2020 00:00 926 Marime text
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a hotărât convertirea acțiunilor, cu votul tuturor acționarilor.
  • Astfel, se vor înscrie pe titluri și în registrul acțiunilor numele, prenumele, codul numeric personal și domiciliul acționarului persoană fizică sau denumirea, sediul, numărul de înmatriculare și codul unic de înregistrare ale acționarului persoană juridică.
Acțiunile New Home Construct au fost convertite din acțiuni la purtător în acțiuni nominative. Decizia a fost luată de acționarii firmei, în cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din data de 24 iunie.

În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea adunării generale extraordinare a acționarilor New Home Construct SA, decizie potrivit căreia acțiunile la purtător ale firmei au fost convertite în acțiuni nominative. Hotărârea a fost luată cu votul tuturor acționarilor.

Potrivit documentului oficial, ședința AGEA din 24 iunie 2020 s-a ținut în prezența asociaților Headstone (Cyprus) LTD (ex Socorota Limited), cu seidul în Nicosia, Cipru, ce deține 99,917% din capitalul social al New Home Construct, dar și a Mariei Sonia Lazăr, ce deține 0,083% din acțiuni.

Discuțiile s-au a axat pe Legea nr. 31/1990, Legea societăților, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
În urma dezbaterilor, un prim punct a vizat aprobarea convertirea acțiunilor la purtător în acțiuni nominative. Această decizie s-a luat cu votul pentru al tuturor acționarilor.
Mai departe, Adunarea generală a acționarilor a aprobat înscrierea pe titluri și în registrul acțiunilor numele, prenumele, codul numeric personal și domiciliul acționarului persoană fizică sau denumirea, sediul, numărul de înmatriculare și codul unic de înregistrare ale acționarului persoană juridică.
Totodată, Maria Sonia Lazăr a fost împuternicită să facă modificările la Registrul Comerțului.
 

Datele de la Registrul Comerțului

În informațiile existente la Registrul Comerțului, consultat la data de 28 iulie 2020, se arată că firma are sediul social în Municipiul Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 102.
Societatea a fost inițial înființată în anul 2004, în București, dar în anul 2011 și-a schimbat sediul în Constanța.
Capitalul social al firmei este de 12.000.000 de lei, integral vărsat, iar echivalentul în euro din capitalul social este de 2.664.444. Capitalul este împărțit în 1.200 de acțiuni, iar valoarea unei acțiuni este de 10.000 de lei.

Acționariatul este împărțit între firma cipriotă Headstone (Cyprus) Ltd., ce deține 99,917% din New Home Construct SA, și Maria Sonia Lazăr, cu 0,083%, aceasta fiind și administratorul societății.
Cenzori sunt Theodor Florian Vălean, Mihai Neagu și Nicoleta Cecilia Tiță, iar Florin Dorobanțu este cenzor supleant.

New Home Construct SA se ocupă de „cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.

În anul 2017, cu trei angajați, firma a avut un profit net de 1.510.602 lei și o cifră de afaceri netă de 1.170.670 de lei. În 2018, cu același număr de angajați, societatea a avut un profit net de 192.270 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost de 1.146.126 de lei.
Pentru anul 2019 nu există încă înregistrări la Registrul Comerțului.


Citește și:

New Home Construct investește într-un ansamblu de locuințe în Palazu Mare, pe malul lacului Siutghiol
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii