Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiunile deţinute de Mihai Mazăre şi Aurel Mitran în Sigma Trading SA, cumpărate de Five-Holding SA

ro

05 Oct, 2019 00:00 3208 Marime text

Acţionarii Five-Holding SA, societate înfiinţată de defunctul Gheorghe Oancea (unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre) vor să cumpere acţiunile deţinute de Mazăre Mihai şi Mitran Aurel în Sigma Trading SA.


Valentin Ciuceanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Five-Holding SA, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 05.11.2019, ora 10.00. În situaţia neîndeplinirii condiţiilor de cvorum la prima convocare, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor va avea loc, cu aceeaşi ordine de zi, pe data de 06.11.2019, ora 10.00, la sediul societăţii din municipiul Constanţa.


Pe ordinea de zi sunt următoarele puncte: achiziţionarea, prin cumpărare, de la acţionarul Mazăre Mihai a unui număr de 30 de acţiuni şi a unei cote de participare Ia beneficii şi pierderi de 3,33%, pe care acţionarul Mazăre Mihai le deţine în cadrul Sigma Trading SA; achiziţionarea, prin cumpărare, de Ia acţionarul Mitran Aurel a unui număr de 18 acţiuni şi a unei cote de participare la beneficii şi pierderi de 2%, pe care acţionarul Mitran Aurel le deţine în cadrul Sigma Trading SA. Ciuceanu Valentin va fi împuternicit ca în numele societăţii Five-Holding SA, să negocieze în mod direct cu acţionarul Mazăre Mihai în ceea ce priveşte preţul de vânzare al acţiunilor şi modalitatea de achitare a preţului.


De asemenea, Ciuceanu Valentin va vota în cadrul AGEA Sigma Trading SA, prin exprimarea unui vot „pentru" cu privire la vânzarea-cumpărarea unui număr de 30 de acţiuni şi a unei cote de participare Ia beneficii şi pierderi de 3,33%, pe care acţionarul Mazăre Mihai le deţine în cadrul Sigma Trading SA.


De asemenea, Ciuceanu Valentin va negocia în numele societăţii Five-Holding SA cu acţionarul Mitran Aurel în ceea ce priveşte preţul de vânzare al acţiunilor şi modalitatea de achitare a preţului. În acest scop, Ciuceanu Valentin va vota în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Sigma Trading SA, prin exprimarea unui vot „pentru" punctele înscrise pe ordinea de zi cu privire la vânzarea-cumpărarea unui număr de 18 acţiuni şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2%, pe care acţionarul Mitran Aurel le deţine în cadrul Sigma Trading SA.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii