Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea și combaterea furturilor de metale, sub egida RAILPOL (galerie foto)

ro

14 Nov, 2019 13:16 1426 Marime text

În perioada 13 - 14 noiembrie a.c., Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, a organizat o acțiune la nivel european, sub egida RAILPOL, ce a avut ca scop prevenirea și combaterea furturilor de metale.

În această perioadă, peste 200 de polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Ordine publică și Serviciul Rutier), însoțiți de reprezentanți ai Companiei naționale de Căi Ferate au acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura feroviară (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant, etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranţilor ilegali şi verificarea legalităţii transportului/depozitării mărfurilor periculoase.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 75 de puncte de colectare a deșeurilor metalice și 29 de trenuri și stații de cale ferată. Totodată, au fost legitimate 465 de persoane, fiind aplicate 66 de sancțiuni contravenționale. 


Sursa foto: IPJ Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii