Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în municipiul Constanța. Au fost oprite peste 160 de mașini

ro

25 May, 2021 14:43 1264 Marime text
  • La data de 24 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul jandarmilor, au organizat o acțiune pe raza municipiului Constanța, pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere și de conviețuire socială.
 
Astfel, au fost oprite pentru control peste 160 de autovehicule, totodată fiind legitimate aproximativ 300 de persoane.

De asemenea, mijloacele de transport în comun și operatorii economici au fost în atenția polițiștilor.
 
În urma activităților, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, dintre care 117 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 39.000 de lei, totodată fiind reținute 2 certificate de înmatriculare.
 
Exemple:
 
În cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un autoturism pe strada Constanței, având montate, în faruri, lumini neomologate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, totodată fiind aplicată măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare.
 
Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un autoturism pe aceeași stradă, având expirată inspecția tehnică periodică, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, totodată fiind aplicată măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare, transmite IPJ Constanța.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii