Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri contănțeni. 885 de autovehicule controlate. Au fost aplicate amenzi

ro

07 Jun, 2020 13:03 1249 Marime text
  • Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri. 
  • Polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 40 de permise de conducere și au constatat 4 infracțiuni la siguranța circulației pe drumurile publice.
La data de 6 - 7 iunie a.c., în intervalul orar 20.00 - 04.00,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu cei ai formațiunilor rutiere din cadrul Inpectoratului de Poliție Județean Constanța, au organizat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto, care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Astfel, peste 30 de polițiști au controlat 885 de autovehicule, iar în urma verificărilor au fost aplicate 117 sancțiuni contravenționale, dintre care 37 pentru conducere sub influența alcoolului și 80 pentru alte abateri la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 40 de permise de conducere și au constatat 4 infracțiuni la siguranța circulației pe drumurile publice.
 
Exemplu:

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23:10, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 28 ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii