Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor tulceni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

ro

26 Apr, 2021 15:19 925 Marime text
  • În urma acțiunilor, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 45.870 de lei. 
La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea, în cooperare cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului Tulcea, în scopul prevenirii, descoperirii și combaterii ilegalităților economice, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

În acest sens, au fost verificate 20 de societăți comerciale și 25 de mijloace de transport în comun și au desfășurat activități de prevenire și îndrumare a cetățenilor.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 45.870 de lei, din care 7 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999-privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și a fost indisponibilizată suma de 2.204 lei.

Asemenea acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, atât în scopul prevenirii și combaterii ilegalităților la regimul economic, cât și a virusului SARS-CoV-2.

Sursă foto: IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii