Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor rutieri tulceni. Au fost reținute permise de conducere

ro

30 Jul, 2021 10:18 1293 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.
Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, din care 74 au fost applicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 15 de permise de conducere (12 pentru viteză, 1 pentru alcool, 1 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru neoprire la semnal).
 
Recomandăm tuturor participantilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.
 
Totodată, le recomandăm să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice. Consumul de băuturi alcoolice constituie una din principalele cauze generatoare de accidente de circulaţie.
 
De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze drumul public doar pe marcajul pietonal şi manifeste atenţie, asigurându-se temeinic înainte să se agajeze în traversarea străzii.

Sursă foto: IPJ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii