Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune a Asociaţiei United Hands România 10 copii ai Centrului de plasament Ovidiu vor avea parte de „Paintball birthday party"

ro

17 Apr, 2015 00:00 2758 Marime text
Asociaţia United Hand România şi Paintball & Airsoft Arena, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează o „petrecere veselă” pentru 10 copii ai Centrului de plasament Ovidiu din Constanţa, care îşi sărbătoresc luna aceasta ziua de naştere.
 
Copiii vor avea parte de o „petrecere veselă, în care buna dispoziţie, petele de vopsea colorată, dar şi adrenalina vor fi la cote maxime”, după cum Asociaţia United Hands România anunţă printr-un comunicat de presă remis ieri redacţiei.
 
„Adversarii” copiilor în “câmpul de luptă” vor fi 10 militari americani ai Black Sea Rotational Force, din Mihail Kogălniceanu.
 
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 aprilie, şi va începe de la ora 13.00. Timp de aproape 3 ore, la Paintball Airsoft Arena, copiii, alături de militarii americani aparţinând Black Sea Rotational Force, vor avea parte de o competiţie în care îşi vor dezvolta atât abilităţile, cât şi spiritul de aventură.
 
Echipele vor intra pe rând în “câmpul de luptă”, iar cei aflaţi în repaus vor participa la un concurs de tir Airsoft, în care vor trebui să nimerească ţintele, cu bile din plastic.
 
În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii