Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii societăţii Maia Residence Invest - S.A. cumpără un teren situat în Năvodari. Ce valoare are acesta

ro

09 Feb, 2018 21:19 2137 Marime text
Acţionarii societăţii Maia Residence Invest - S.A., deţinând 100% din acţiunile reprezentând 100% din capitalul social, s-au întrunit în data de 26.01.2018, pentru a dezbate următoarele subiecte regăsite pe ordinea de zi:
 
1. Se pune în discuţie achiziţionarea de către societatea Maia Residence Invest - S.A a unui teren intravilan în suprafaţa de 1380 mp, situat in intravilanul oraşului Năvodari, judeţul Constanţa, de la societatea Vicsam Invest - S.R.L., cu sediul în mun. Constanţa, str. Gheorghe Lazăr nr. 6, şi de la Mihai Petrariu şi Alina Cristina Petrariu din Constanţa. Societatea Vicsam Invest - S.R.L. deţine cota de 1000/1380, respectiv suprafaţa indiviză de 1000 mp, iar soţii PETRARIU MIHAI şi PETRARIU ALINA-CRISTINA, deţin cota de 380/1380, respectiv suprafaţa indiviză de 380 mp.
 
2. Se pune în discuţie achiziţionarea terenului mai sus menţionat la preţul de 580.000 euro. Plata preţului se va efectua în lei, echivalenta lei/euro se va calcula la cursul BNR din ziua efectuării plaţi.
 
3. Se pune în discuţie mandatarea lui Rădulescu Cosmin Florian, pentru efectuarea tuturor demersurilor necesare în ceea ce priveşte semnarea tuturor documentelor efectuarea tuturor formalităţilor necesare aducerii la îndeplinire a punctului de mai sus.
 
Acţionarii dezbătând subiectul din ordinea de zi aprobă cu unanimitate de voturi:
 
1. Se aprobă achiziţionarea de către Societatea Maia Residence Invest - S.A a unui teren intravilan în suprafaţa de 1380 mp, situat în intravilanul oraşului Năvodari judeţul Constanţa.
 
2. Se aprobă achiziţionarea terenului mai sus menţionat la preţul de 580.000 euro. Plata preţului se va efectua in lei, echivalenta lei/euro se va calcula la cursul BNR din ziua efectuării
 
3. Se aprobă mandatarea lui Radulescu Cosmin Florian, cetăţean român pentru efectuarea tuturor dernersurilor necesare în ceea ce priveşte semnarea tuturor documentelor şi efectuarea tuturor formalităţilor necesare ducerii la îndeplinire a punctului de mai sus. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii