Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA, întruniți în AGOA. Ce decizii s-au luat

ro

30 Apr, 2018 22:34 1512 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA, întrunită în ședința convocată în data de 16.03.2018, a hotărât :

Începând cu data de 16.03.2018 se revocă mandatului lui Titea Virgil Dragoș, administrator provizoriu (membru provizoriu) în cadrul Consiliului de Administrație.

Totodată, începând cu data de 16.03.2018, se numește Badea Victor, administrator provizoriu în cadrul Consiliului de Administrație, pentru o perioadă de patru luni, respectiv 16.07.2018, cu posibilitatea prelungirii cu două luni.

De asemenea, începând cu data de 22.03.2018, se numesc în calitatea de administratori provizorii (membri ai Consiliului de Administrație) Ion Voicu Laurențiu, Sorin Lucian Ionescu, Cristian Mircea Blede, Voicu Cheta și Catan Alina Luminița.

Mandatul administratorilor provizorii încetează la data de 22.07.2018, cu posibilitatea prelungirii cu două mandate.

Totodată, se aprobă forma contractului de mandat care se va semna cu administratorii, durata contractului de mandat prevăzută în OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, repsectiv patru luni cu posibilitatea prelungirii cu două luni. Valoare brută a renumerației fixe lunare pentru membrii Consiliului de Administrație va fi de 8.967 lei, cu încadrarea în prevederilr bugetare. Se desesmnează Anișoara Cornila pentru semnarea constractului de mandat cu administratorii în numele Ministerului Transporturilor.

În final, se aprobă mandatarea Directorului General, cu posibilitatea substituirii, în vederea îndeplinirii tuturor actelor și formalităților necesare înregistrării și publicării hotărârilor adoptate la Oficiul Registrului Comerțului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii