Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție publică a primăriei Mangalia, contestată. Ce decizie a adoptat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor ?

ro

24 Dec, 2020 00:00 1692 Marime text
 
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o deczie la contestația formulată SC Top Management Ing SRL cu privire la o achiziție publică organizată de primăria Mangalia
  • Este vizată procedura de achiziție de servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect și servicii de consultanță în domeniul achizițiilor în cadrul proiectului extindere și dotare ambulatoriu - Spital Municipal Mangalia
  • CNSC a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei în discuție și la emiterea unui nou raport al procedurii
  • Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2356 din 18.12.2020 la contestația nr. 107/24.11.2020, formulată SC Top Management Ing SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin Bogdan Daniel Banu în calitate de administrator, împotriva adresei de comunicare a rezultatului procedurii nr. 64201/17.11.2020, emisă de către primăria Mangalia, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect și Servicii de consultanță în domeniul achizițiilor în cadrul proiectului Extindere și dotare ambulatoriu, Spital Municipal Mangalia”, Servicii generale de consultanță în management.
 
Top Management Ing SRL a solicitat admiterea contestației, anularea adresei nr. 64201 din 17.11.2020 prin care s-a comunicat rezultatul procedurii, anularea raportului procedurii de atribuire nr. 64158 din 17.11.2020 în secțiunile care privesc admisibilitatea ofertei depusă de către SC Radexpert Consulting & Management SRL, anularea deciziei autorității contractante prin care oferta depusă de SC Radexpert Consulting & Management SRL,a fost declarată admisibilă și câștigătoare, și obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertei aceleiași societăți.
 
La rândul ei și SC Radexpert Consulting & Management SRL a solicitat respingerea contestației formulate de Top Management Ing SRL, menținerea deciziei autorității contractante cu privire la rezultatul evaluării ofertelor, constatarea legalității desemnării câștigătoare a ofertei sale.
 
După analizarea probelor, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația formulată de Top Management Ing SRL, în contradictoriu cu primăria Mangalia, în calitate de autoritate contractantă și anulează raportul procedurii nr. 64158/17.11.2020, în partea ce privește evaluarea ofertei SC Radexpert Consulting & Management SRL și adresele de comunicare a rezultatului procedurii.
 
CNSC obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei în discuție și la emiterea unui nou raport al procedurii, cu respectarea documentației de atribuire, a celor consemnate mai sus și a legislației privind achizițiile publice, în termen de zece zile de la data primirii prezentei decizii.
 
Potrivit art. 64 alin. (2) din Codul de procedură civilă, CNSC încuviințează în principiu cererea de intervenție formulată de SC Radexpert Consulting & Management SRL
și în temeiul art. 67 din același act normativ, o respinge.
 
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii