Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţia organizată de DRDP Constanţa, contestată de Danol Protect SRL. CNSC a declinat plângerea către instanţă

ro

17 Apr, 2020 00:00 4890 Marime text

SC Danol Protect SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, împotriva comunicării rezultatului procedurii nr. 12896/27.03.2020, privind achiziţia directă organizată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, pentru atribuirea contractului având ca obiect „Servicii de mentenanță lunară a sistemelor tehnice de alarmare (antiefracție și TVCI) la punctele de lucru ale D.R.D.P Constanța”.
 
Contestatoarea a solicitat anularea deciziei de respingere a ofertei sale ca neconformă și adoptarea măsurilor de remediere constând în atribuirea contractului către SC Danol Protect SRL, întrucât a ofertat prețul cel mai scăzut. CNSC a admis excepţia de necompetenţă materială a Consiliului, invocată din oficiu şi declină competenţa de soluţionare a contestaţiei SC Danol Protect SRL, în contradictoriu cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, în favoarea Tribunalului Constanța - secţia de contencios administrativ și fiscal. A dispus trimiterea de îndată a dosarului către această instanţă judecătorească, potrivit art. 12 alin. (2) din Legea nr. 101/2016.
 
Ulterior, pe data de 15.04.2020, pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul nr. 2066/118/2020, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, materia - Contencios administrativ şi fiscal, obiectul - litigiu privind achiziţiile publice, stadiu procesual – fond.
Danol Protect SRL este reclamant, iar CNAIR - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa – pârât. Deocamdată nu a fost stabilită prima şedinţă a magistraţilor.
 

Danol Protect SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2009, firma are sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Capitalul social subscris de 2000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.  Firma este controlată de Dome Batis SRL, cu 95% din capitalul social, şi
Mitrea Eugen, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de activităţi de protecţie şi gardă este Mitrea Eugen. În anul fiscal 2917, Danol Protect SRL a avut 186 de salariaţi, o cifră de afacere de 5966874 lei şi o pierdere de
1610 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 194 de salariaţi, un profit de 425676 lei şi o cifră de afaceri de 330278 lei.
 
Citeşte şi:
 
Contractul privind paza, pe Autostrăzile A2 și A4, scos la licitație de DRDP Constanța (document)

Sediile subunităţilor DRDP Constanţa, păzite de Europrotect Security din judeţul Teleorman. Cât va încasa societatea (document)

DRDP Constanţa, chemată la bară de o firmă din Alexandria. Societatea a apelat şi la CNSC. Mărul discordiei - o achiziţie publică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii