Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN22 în localitatea Somova, județul Tulcea. Un tânăr de 20 de ani a fost rănit

ro

29 Jun, 2021 09:17 2057 Marime text
  • În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto.


Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN22 în localitatea Somova, județul Tulcea. Potrivit reprezentanților ISU Delta al Județului Tulcea, în jurul orei 06:35, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN22 ( E87), în localitatea Somova. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. 

Victima, bărbat în vârstă de 20 de ani, conștientă și cooperantă, a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

„Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și au degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens“ - au mai transmis reprezentanții ISU Delta al Județului Tulcea. 

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii