Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cumplit pe DN2A în județul Ialomița. Două persoane decedate. Victimele sunt din județul Constanța (galerie foto)

ro

26 Jun, 2021 08:12 3796 Marime text
  • Două persoane au murit pe loc și o a treia a ajuns la spital pentru investigații medicale. 
  • Din primele informații, cele două persoane decedate în accident sunt din județul Constanța

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe DN2A în județul Ialomița. Două persoane au murit pe loc și o a treia a ajuns la spital pentru investigații medicale. 

Potrivit ISU Ialomița, astăzi, în jurul orei 07.20, salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o  autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe DN 2A, localitatea Misleanu, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

„La locul evenimentului au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița- substația Slobozia. În urma accidentului au rezultat  trei victime: două declarate decedate de echipajele SAJ( soferii celor două auto), iar a treia victimă este conștientă și evaluată de  SAJ la locul intervenției“ - au transmis reprezentanții ISU Ialomița. 

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Urziceni-Slobozia, la ieșire din comuna Andrășești, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit leziuni grave, urmând sa fie evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute“ - au transmis polițiștii Infotrafic.


UPDATE. 

Din primele informații, cele două persoane decedate în accident sunt din județul Constanța. 


Sursa foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii