Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:26 23 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia oară-i cu noroc? Fiscul nu poate scăpa de bunurile lui Unciuleanu, judecat în dosarul morţii scafandrilor Zarafu şi Ispas

ro

19 Sep, 2014 00:00 1141 Marime text
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa scoate la mezat, pentru a treia oară, bunurile societăţii Hunter's Company SRL, deţinută de Jorj Unciuleanu, judecat în dosarul morţii scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas.
 
Licitaţia va avea loc pe 9 octombrie, ora 13.00, în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312 A. Participanţii vor putea achiziţiona o autoutilitară Dacia Papuc fabricată în anul 2004, la preţul de 1.865 de lei, un autoturism Land Rover Freelander fabricat în 2004, cu 5.990 de lei, şi un autoturism Dacia fabricat în anul 1996, contra sumei de 575 de lei. Preţul de pornire a licitaţiei este diminuat cu 50% faţă de preţul de evaluare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare. În cazul vânzării la licitaţie, ei trebuie să facă dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire. Reamintim că prima licitaţie a avut loc pe 20 august. La acea vreme, bunurile scoase la vânzare au fost evaluare în felul următor: autoutilitara Dacia Papuc fabricată în anul 2004 - 3.730 de lei, autoturismul Land Rover Freelander fabricat în 2004 - 11.918 lei, iar autoturismul Dacia fabricat în anul 1996 - 1.150 de lei.

Cine este Unciuleanu

Unciuleanu este judecat în dosarul morţii scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas, acesta din urmă fiind angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“. Următorul termen a fost stabilit pentru jumătatea lunii viitoare. La începutul lunii iunie, judecătorul Marius Nastasia, din cadrul Judecătoriei Constanţa, a dispus instituirea sechestrului asigurător, până la concurenţa sumei de 420.000 de euro, asupra unor bunuri imobile aparţinând lui Jorj Unciuleanu, şeful SC Hunter’s Company SRL. Mai precis, magistratul a admis cererea formulată de părţile civile Veronica Gruia şi Andreea Georgiana Ispas, prin apărător, şi a hotărât instituirea sechestrului asigurător, până la concurenţa sumei de 420.000 de euro, asupra următoarelor bunuri imobile aparţinând lui Unciuleanu (în devălmăşie cu Elena Unciuleanu): trei terenuri în suprafaţă de 10.000 mp, situate în extravilanul localităţii Agigea, un teren în suprafaţă de 50.000 mp, situat, de asemenea, în extravilanul localităţii Agigea, precum şi un teren în suprafaţă de 126 mp, situat în municipiul Constanţa, pe strada Ştefan Mihăileanu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii