Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia ediţie marca Euro Vial Lighting Expoziţia Electrică Demonstrativă - cele mai noi soluţii de iluminat (galerie foto)

ro

25 May, 2012 02:39 4031 Marime text
Eurovial_lighting.jpgEuro Vial Lighting găzduieşte cea de-a treia ediţie a Expoziţiei Electrice Demonstrative (EED), eveniment dedicat atât partenerilor consacraţi ai firmei, cât şi utilizatorilor casnici care vor să afle ultimele noutăţi în domeniul iluminatului.

Prin Expoziţia Electrică Demonstrativă, manifestare ce a crescut de la un an la altul, Euro Vial Lighting doreşte să atragă segmente diferite de clienţi şi colaboratori. Anul acesta, la manifestarea organizată între 24 şi 26 mai, participă 18 expozanţi, parteneri importanţi ai Euro Vial Lighting, cu care utilizatorii pot discuta direct pentru a afla ultimele informaţii în domeniu. De asemenea, expozanţii au ocazia să obţină feedback-ul direct din partea vizitatorilor. Standurile ne oferă vizionării ultimele soluţii de iluminat LED sau ambianţă, cele mai noi game de produse, dar şi detalii privind eficienţa energetică, un segment foarte important. Un mesaj foarte important pe care Expoziţia Electrică Demonstrativă îl are la această ediţie este cel al educării utilizatorului final pentru a avea o atitudine de consum verde, eficientă. Oricine, de la clienţii tradiţionali la clienţii noi sau beneficiarii finali, cei care vor să-şi renoveze locuinţa ori să-şi construiască o casă, vor găsi exact ce le trebuie în cadrul expoziţiei organizate de Euro Vial Lighting. „Această a treia ediţie este foarte bine organizată, dar ne dorim să creştem de la an la an. Avem mai multe noutăţi şi mai mulţi expozanţi ca în anii trecuţi şi observăm un interes foarte mare pentru produsele expuse. Dorim ca ultima săptămână a lunii mai să devină tradiţională pentru acest eveniment. Un concept foarte important pentru această ediţie, dedicat publicului larg, este casa inteligentă. De asemenea, punem accent pe energiile neconvenţionale şi, cum toată lumea este familiarizată cu partea de vânt, de energie eoliană, venim cu soluţii pentru energia fotovoltaică", a declarat Virgil Lixandru, directorul general al Euro Vial Lighting, societate de echipamente şi aparataj electric.

Expoziţia Electrică Demonstrativă oferă vizitatorilor mai multe prezentări şi cursuri. Puteţi vizita EED la sediul Euro Vial Lighting din strada Nicolae Filimon nr. 23, astăzi, între orele 10.00 şi 17.00, şi mâine, între 10.00 şi 14.00. Intrarea este liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii