Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A păcălit o dată moartea. Judecătoarea Mihaela Şerban, implicată într-un alt accident cu triciclul, vara trecută (galerie foto)

ro

26 Mar, 2019 00:00 8608 Marime text
În urmă cu jumătate de an, la finele verii trecute triciclul judecătoarei Mihaela Şerban, care şi-a pierdut recent viaţa, a mai fost implicat într-un eveniment rutier.

Judecătoarea a mai fost implicată într-un accident uşor pe data de 18 august 2018. Conform datelor oficiale, a intrat în coliziune cu un autoturism pe bulevardul Mamaia, pe raza staţiunii Mamaia. Evenimentul s-a produs puţin după miezul nopţii, în zona Bueno, aproape de hotel Rex, acolo unde un motociclu Spyder (motor cu trei roţi) s-a tampoant cu un taxi cu numere de înmatriculare de Bucureşti. Din cele trei victime numai una a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

La câteva luni distanţă, iată că norocul nu a mai fost de partea Mihaelei Şerban, care la fel, pasageră fiind pe triciclul cu care se fotografia cu mult drag, şi-a găsit sfârşitul. În urma unui accident rutier care s-a produs sâmbătă, a suferit un traumatism abdominal deschis, care i-a fost fatal câteva ore mai tâziu. Femeia s-a stins la spital.

Potrivit IPJ Constanța sâmbătă după amiază, la ora 16.10 un bărbat a condus un tricilu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Mihai Viteazu nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un auto Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd Tomis, dar și cu un autoturism Volkswagen condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia. 
În accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei de pe triciclu și a celor doi bărbați, conducători auto. Pasagera era Mihaela Şerban, care a decedat după câteva ore.

Oficial de la IPJ


La data se 18 august 2018, ora 00.19, un bărbat, de 46 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia,  din stațiune, în banda nr. 2, dinspre municipiul Constanța către Năvodari unde, în dreptul SC Danubius, pe fondul neasigurării la efectuarea virajului către dreapta, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat, de 22 de ani, care se deplasa în aceeași direcție, pe banda nr. 1. 

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului din urmă.

Citeşte şi:

UPDATE Accident grav în Mamaia. Impact nimicitor între un motor cu trei roţi şi un taxi. Trei victime (galerie foto)

Pasagera de pe triciclu, implicată în accidentul din zona magazinului Tomis din Constanţa, a murit

Premoniţie? Uluitorul mesaj al judecătoarei Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, cu o lună înainte de accident

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii