Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost solicitat acordul de mediu pentru repararea digului de sud din Portul Midia

ro

14 Jan, 2019 00:00 1741 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Reparații Dig de Sud din Portul Midia, organizare șantier“.
 
Informațiile privind proiectul pot fi consultate la sediul APM Constanța, zilnic, între orele 9.00-13.00, precum și la sediul CN APM Constanța, între orele 9.00-13.00, până pe data de 18 ianuarie. De asemenea, cei interesați de proiect pot depune eventualele sugestii și reclamații.
 
Reamintim că, anul trecut, CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Lucrări de reparaţii diguri Constanţa şi Midia“. Acesta este Consal Trade SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 60.800.107,95 de lei. Lucrările de reparaţii ce urmează a se realiza sunt următoarele: lucrări de reparaţii Digul de Larg - Port Constanţa - zona Km 0+000 ÷ 1+140; lucrări de reparaţii Digul de Sud - Port Midia.
 
Citește și:
 
Traficul de coşmar va dura 90 de zile CN APM SA Constanţa bagă în reparaţii Digul de Sud
 
Dezbatere publică pentru reabilitarea digului de sud din Portul Midia
 
Lucrările de reparaţii la digurile Constanţa şi Midia, executate de Consal Trade. Care este valoarea contractului (document)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii