Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost semnat contractul proiectării și executării proiectului de reabilitare a Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța

ro

12 Aug, 2020 16:14 1777 Marime text
Miercuri, 12 august, a fost semnat Contractul privind servicii de proiectare (PT+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări aferent Proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța”, la sediul instituției de cultură, unde a fost organizată o conferință de presă la care a participat  președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Valoarea contractului este de 14,3 milioane de lei.

„Vă mulțumesc că ați răspuns invitației mele de a veni la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța. Așa cum am spus-o acum patru ani de zile, îmi îndeplinesc promisiunile. Proiectul despre care vorbim astăzi face parte din una dinte promisiunile din 2016 privind cultura constănțeană.
Este o zi importantă pentru cultura și turismul constănțean. Astăzi semnăm contractul privind serviciile de proiectare, serviciul de asistență tehnică din partea proiectantului, și execuția de lucrări aferent proiectului „Reabilitarea Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța”. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 14,3 milioane de lei. Termenul pentru proiectare este de 5 luni de zile, iar execuția de 24 de luni. Este un proiect de suflet și deosebit de important pentru cultura constănțeană și cultura națională”, a spus Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Vă mulțumesc că sunteți alături de noi astăzi. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 4 milioane de euro”, a spus Elena Georgescu, director general al Direcției Generale de Proiecte din cadrul Consiliul Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii