Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost şedinţă a Consiliului de Administraţie la CN APM. Ce s-a discutat

ro

05 Mar, 2019 00:00 2406 Marime text
Consiliul de Administraţie al CN APM SA Constanţa a fost convocat în Adunare Generală a companiei, în data de 4 martie 2019, de la ora 11:00, la sediul Ministerului Transporturilor din Bucureşti.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei au fost doar două puncte, fiind vorba de propunerea privind numirea auditorului financiar şi împuternicirea unei persoane din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului şi de publicare a prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
 
Din Consiliul de Administraţie al companiei fac parte Elena Petraşcu, Gabriela Murgeanu, Daniela Şerban, Dan Nicolae Tivilichi, Mircea Burlacu, Ghiorghe Bătrînca şi Daniel-Adrian Naftali.
 
De asemenea, Corpul de Control al Ministerului Transportului, prezent în luna ianuarie la CN APM Constanţa, a finalizat raportul efectuat în urma verificărilor, concluziile urmând să fie făcute publice de către instituţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii