Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost publicată notificarea privind deschiderea procedurii de faliment faţă de debitoarea SC Teocris Touring SRL

ro

17 Sep, 2015 00:00 1239 Marime text
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, a fost publicată notificarea privind deschiderea procedurii de faliment faţă de debitoarea SC Teocris Touring SRL.
Prin lichidatorul judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola al debitoarei SC Teocris Touring SRL, s-a realizat deschiderea procedurii de faliment.
Debitoarea are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele privind procedura insolvenţei.

Creditorii sunt Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Primăria oraşului Năvodari, Consiliul Judeţean Constanţa, SC Rompetrol Downstream SRL şi SC Mol România PP SRL.
Creditorii debitoarei SC Teocris Touring SRL trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acesteia prin depunerea cererii de admitere a creanţei în condiţiile date.
Termenul de judecată este fixat pentru data de 18 septembrie 2015.

De la data deschiderii procedurii, se suspendă toate acţiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau a bunurilor sale.

Despre Teocris Touring SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 16 septembrie 2015, societatea Teocris Touring SRL, cu sediul social în localitatea Năvodari, oraşul Năvodari, strada Pescăruşului nr. 67, are ca activitate principală „alte transporturi terestre de călători“. Capitalul social subscris al societăţii este de 200 de lei, integral vărsat.
Daniela Dascălu are calitatea de asociat unic, cu un aport la capital de 200 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
 
Persoana împuternicită este Nicola C.I.I. Grecu, în calitate de lichidator judiciar.
Potrivit vrăjitorul.eu, la sfârşitul anului 2011, societatea Teocris Touring SRL a declarat un capital social subscris şi vărsat în valoare de 200 de lei, cu o cifră de afaceri de 253.741 de lei, un profit net al excedentului de 46.337 de lei, datorii totale în valoare de 82.832 de lei, venituri totale de 254.032 de lei, cheltuieli totale de 200.074 de lei, un profit brut al excedentului de 53.958 de lei, creanţe în valoare de 24.831 de lei şi un număr mediu de patru angajaţi.
 
Sursa foto: portaluldestirimh.wordpress.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii