Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost prelungit mandatul administratorului Rompetrol Logistics SRL

ro

18 Feb, 2021 15:09 2412 Marime text

  • Adunarea Generală a Asociaților ROMPETROL LOGISTICS SRL a hotărât prelungirea mandatului administratorului unic Cristian Ovidiu Ilie.

Adunarea Generală a Asociaților Rompetrol Logistics SRL, s-a întrunit în ședință în data de 23.02.2020, în prezența asociaților reprezentțnd 100% capitalul social, respectiv:

1.Kmg International N.V. –persooană juridică olandeză reprezentată prin Alexey Golovin și Iskander Abdibaitov
2. Rompetrol Downstream SRL- persoană juridică română, reprezentată prin Zhanibek Nugertayev și Emilia Voiculescu
3. Rompetrol Rafinare SA- persoană juridică română, având sediul în Năvodari, județul Constanța, reprezentată prin Felix Crudu Teslovcanu
4.Oilfield Exploration Business Solutions SA- persoană juridică română, reprezentată prin Abzal Doszhanov și Luiza Roxana Moise
 
Hotărârea nr. 1 din data de 23.10.2020

Adunărea Generală a Asociaților ROMPETROL LOGISTICS SRL a adoptat cu unanimitate de voturi, următoarele hotărâri:

Articolul 1. Se prelungește mandatul administratorului unic Cristian Ovidiu Ilie, începînd cu data prezentei hotărâri și spână la data de 23.10. 2022.
Articolul 2. Având în vedere cele aprobate la articolele din prezenta Hotărâre, se dispune modificarea Actului Constitutiv al Societății.
Articolul 3. Se împuternicește Ilie Ovidiu-Cristian, în calitate de  administrator unic, să semneze în numele societății Actul Constitutiv Actualizat.
Articolul 4. Se împuternicește  Ilie Ovidiu-Cristian, în calitate de  administrator unic, pentru a semna în numele și pe seama societății toate documentele necesare pentru ducerea la îndeplinire și efctuarea formașlităților de înregistrare, publicitate și opozabilitate a acestei hotărâri, cu posibilitatea submandatării de terțe persoane, inclusive avocați.
 
 
 Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii