Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost lansată Vodka ”Zelensky”. De unde poate fi cumpărată „cea mai influentă marcă de băuturi din lume”

ro

17 Apr, 2022 13:31 1766 Marime text
Vodka Zelensky
  • Brandul de vodcă în onoarea președintelui ucrainean, Vodka ”Zelensky”, a fost lansat în Elveția. Poate fi achiziționat din Elveția, Germania și Marea Britanie.

Fondatorii își numesc produsul „cea mai influentă marcă de băuturi din lume”.

Prețul pentru 0,5 litri este de 40 de franci elvețieni.

Cel puțin 5 euro din vânzarea fiecărei sticle merg imediat în ajutorul Ucrainei. Fondatorii mărcii promit de asemenea să doneze 100% din veniturile lor pentru reconstrucția Ucrainei.

Pe site-ul dedicat băuturii, se precizează că DrinkForPeace este o campanie lansată de Vodka ”Zelensky” cu scopul de a sprijini oamenii care de pe urma războiului și de a promova pacea.Vrei sa reduci cheltuielile afacerii tale cu pana la 37%? Ofera Up Dejun - cardul de masa prietenos cu stilul de munca sanatos, dar si cu sanatatea afacerii tale. Vei avea angajati mai motivati, in timp ce economisesti pentru business-ul tau. Cere o oferta AICI!Pe platforma #DrinkForPeace, oamenii care trăiesc în zone de război pot indica unde este cel mai necesar ajutor și ce organizații caritabile ar trebui sprijinite.

"Platforma este în prezent înființată și invităm toate celelalte companii de băuturi din întreaga lume să susțină #DrinkForPeace", se mai precizează pe site.


Sursa ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii