Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost implicat și într-un eveniment rutier Tânăr șofer, băut și cu permisul suspendat, depistat pe strada Prelungirea Ion Cantacuzino din Eforie Sud

ro

03 Oct, 2021 13:58 1277 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța 
La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Carsium din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe strada Belșugului din localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Ion Cantacuzino din localitatea Eforie Sud, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un moped pe strada Vadului din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii