Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost emisă autorizația de mediu pentru Grand Protan SRL, din Eforie. Se va ocupa de colectarea deșeurilor nepericuloase

ro

07 Sep, 2021 00:00 3031 Marime text
  • Grand Protan SRL este o firmă din Eforie
  • A primit, recent, autorizația de mediu pentru desfășurarea de activități precum colectarea de deșeuri nepericuloase
 
Grand Protan SRL a obținut autorizația de mediu pentru două activități noi, ca urmare a cererii adresată la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu nr. 5099 din 12.03.2021.
 
Decizia a ieșit recent, la începutul lunii septembrie, iar bazele legale pe care s-a emis aceasta sunt următoarele:
- în baza H.G. nr. 43/2020 privind organizarea și funcționarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, în baza Legii nr. 226/2013 privind aprobarea OUG 164/2008 pentru modificarea și completarea OUG 195/2005 privind protecția mediului, cu modificări și completări, H.G. nr. 1000/2012, privind reorganizarea şi funcţionarea Agentiei Nationale Pentru Protecția Mediului și a Instituțiilor publice aflate în subordinea acesteia;
- în conformitate cu prevederile Ordinului M.M.D.D. nr. 1798/2007 pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizaţiei de mediu, cu modificările şi completările ulterioare,
 
S-a decis, așadar, emiterea autorizaţiei de mediu pentru activitățile: 
  • Colectarea deșeurilor nepericuloase – cod CAEN 3811;
  • Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase – cod CAEN 3821;
 
Activitățile vor fi desfășurate în județul Constanța, comuna Bărăganu, trup izolat, fabrica de cărămidă. Motivele care au stat la baza deciziei sunt urmatoarele:
  • Parcurgerea procedurii s-a realizat  în conformitate cu prevederile Ordinului M.M.D.D. nr. 1798/2007 pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizaţiei de mediu, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Decizia poate fi contestată în termen de 15 zile lucrătoare de la data afişării pe pagina web a Agentiei  pentru Protectia Mediului Constanta, la adresa  http://apmct.anpm.ro.
 
Documentele care au stat la baza deciziei pot fi consultate la cerere, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 

Despre Grand Protan SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, având sediul social în localitatea Eforie Nord, oraș Eforie, pe strada George Coșbuc. Asociați în firmă sunt Gheorghe Romeo Popescu, care deține 90% din capitalul social al firmei și Andrei David, care deține 10%. De altfel, Andrei David este și administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat 1 singur salariat, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 48.557 lei.
 
Singurul punct de lucru este cel de pe strada Bărăganu, din localitatea Bărăganu, trup izolat „Fabrica de cărămidă”, care a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
                                                           
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii