Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua strigare pentru restaurantul Corsarul, deţinut de Euroest Operation SRL

ro

01 Oct, 2016 00:00 2434 Marime text
După organizarea unei licitaţii pe data de 18 aprilie, pentru valorificarea restaurantului Corsarul, deţinut de societatea Euroest Operation SRL, iată că a fost anunţată o nouă licitaţie publică cu strigare, în vederea vânzării bunului imobil.
 

Licitaţia va avea loc la sediul Cabinetului Individual de Insolvenţă Ianuşi Mariana, din localitatea Ovidiu, strada Amurgului nr. 114, pe data de 7 octombrie, ora 14.00. Preţul de pornire a licitaţiei este de 2.405.504 lei. Obiectivul se află în staţiunea Mamaia, vizavi de hotelul Ambasador. Pe terenul în suprafaţă de 865 mp se află amplasat restaurantul, de 150 mp. Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul bunurilor, stabilit prin raportul de evaluare. Caietul de sarcini privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei se pot găsi la CII Ianuşi Mariana.

Despre Euroest Operation SRL  

Înfiinţată în 2005, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Nicolae Grigorescu nr. 16. Societatea are un capital social de 50.000 de lei, integral vărsat, compus din 5.000 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Laurenţiu Ţăranu. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. În anul 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de zero lei. Potrivit datelor oficiale, Laurenţiu Ţăranu figurează în: SC Euroest Operation Betoane şi Prefabricate SRL, Euroest Operation Logistics SRL, Premium Fast Shopping SRL şi Vitalarisol SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii