Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A depus jurământul primul guvern de mascați din istoria României

ro

14 Mar, 2020 19:02 1990 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, sâmbătă, decretul privind numirea Guvernului Orban III, ceremonia de depunere a jurământului de învestitură urmând are loc la Palatul Cotroceni, a informat Administraţia Prezidenţială.

Guvernul Orban 2 a trecut sâmbătă de votul Parlamentului după o procedură inedită. Voturile PSD au fost decisive pentru învestirea guvernului, după ce mulți parlamentari liberali nu au fost prezenți din cauză că s-au aflat în autoizolare, după ce au avut contact cu senatorul constănțean Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus.

Apreciez în mod deosebit votul care s-a dat astăzi în Parlamentul României. S-a transmis un mesaj de unitate. Sunt foarte bucuros să constat că majoritatea parlamentarilor și partidelor parlamentare au înțeles importanța și greutatea acestui moment și nevoia unei acțiuni unitare pentru România și pentru români.

Prima prioritate este continuarea luptei pentru coronavirus și gestionarea crizei care s-a generat.

Guvernul care își preia acum mandatul este guvernul care a lucrat și până acum cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză. Acum, cu toate forțele, vom continua această luptă.

Noul guvern și împreună cu mine, ne vom dedica toate energiile, 100% pentru a gestiona aceată criză și după această criză pentru a guverna foarte bine pentru români și România, a transmis Klaus Iohannis.

Sursa foto: captura Digi24
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii