Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A condus destinele locuitorilor din Adamclisi timp de trei mandate Fostul primar Ion Petruţ a plecat la Domnul

ro

05 Feb, 2015 00:00 2324 Marime text
După ce, sâmbătă, un fost primar al comunei Horia din judeţul Constanţa a plecat dintre noi, o altă localitate constănţeană este lovită de trecerea în nefiinţă a unui fost gospodar-şef. Ion Gheorghe Petruţ, cel care s-a aflat în fruntea autorităţii publice locale vreme de trei mandate, din 1992 până în anul 2004, a decedat. Ion Petruţ s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani, decesul survenind fulgerător. Actualul primar al localităţii Adamclisi, Anton Burcea, Consiliul Local şi colectivul Primăriei comunei Adamclisi deplâng trecerea în nefiinţă a  celui care a fost primar vreme de 12 ani.
 
„Sincere păreri de rău pentru cel care a servit cu devotament interesele comunei Adamclisi, om cu o deosebită valoare şi cu suflet mare. Fie ca sufletul lui minunat şi plin de generozitate să-şi afle odihna şi pacea veşnică, iar bunul Dumnezeu să-l răsplătească pentru toate sacrificiile făcute de-a lungul unei vieţi pline de încercări, dar şi de bucurii“, a transmis Primăria Adamclisi.
 
Fostul primar va fi înmormântat astăzi, în cimitirul din localitatea unde a trăit şi al cărei primar a fost.
Născut în anul 1948, Ion Gheorghe Petruţ a fost mereu implicat în viaţa satului, având totodată şi o asociaţie familială axată pe domeniul agricol. Reprezentant al Partidului Democrat în vremea celor trei mandate de primar, până în 2008 a fost şi consilier local. Ulterior, sănătatea a devenit primordială pentru fostul gospodar-şef, acesta având probleme cu inima şi suferind o operaţie pe cord deschis.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii