Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30 de ani de la inaugurarea Canalului Dunăre-Marea Neagră Ce face astăzi ministrul Dan Şova la Constanţa

ro

15 May, 2014 00:00 2559 Marime text
Ministrul Transporturilor, social-democratul Dan Şova, va fi prezent, astăzi, la Constanţa, cu prilejul celebrării, de către Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CNACN), a 30 de ani de exploatare a Canalului Dunăre-Marea Neagră. La eveniment vor participa, alături de ministrul Transporturilor, prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, primarul Constanţei, Radu Mazăre, viceprimarul Decebal Făgădău, consulul general al Federaţiei Ruse la Constanţa, Mikhail Reva, consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanța, Su Yanwen, şi consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcaliskan.
Astăzi, de la ora 11.00, va avea loc o ceremonie de premiere a personalului cu o vechime de 30 de ani în cadrul ACN. Aşa cum se menţionează într-un comunicat de presă, la finalul evenimentului, oficialităţile vor fi îmbarcate pe nava „Anghel Saligny“.
Tot astăzi, ministrul Dan Şova va face declaraţii de presă la sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, eveniment la care va lua parte şi primarul Mazăre. Potrivit declaraţiilor făcute ieri de edilul-şef, el şi ministrul ar urma să poarte o discuţie cu operatorii portuari.
Aşadar, zi plină pentru Dan Şova, ministrul care nu s-a sfiit să declare, în urmă cu câteva zile, că „normal“ că a semnat pentru trecerea unui pachet de acţiuni de la Portul Constanţa din administrarea Ministerului Transporturilor în cea a municipalităţii constănţene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii