Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine „2020 - Anul Alchimic al omenirii”, lecție oferită de dr. Sorina Soescu

ro

01 Apr, 2020 08:30 3074 Marime text

Poate părea profetic, și totuși dr. Sorina Soescu, în rândurile ce urmează, postate pe pagina sa de Facebook (Zyanna Orinda), provoacă cititorul la o introspecție...
 
„Final de luna martie, finalul primelor trei luni ale anului 2020, pe care toți îl anticipăm ca fiind transformator. Niciunul nu ne așteptăm să fie ATÂT de transformator.
 
Am citit de curând într-o carte că doar două circumstanțe pot decide oamenii să facă transformări fundamentale în energia lor, la nivel global (mare, de omenire) - boala și războiul.
 
Pentru că RĂZBOIUL nu mai era o circumstanță care să afecteze întreaga lume, întrucât mulți oameni refuză participarea la conflictele armate, BOALA s-a dovedit cealaltă circumstanță care să ofere o lecție transformativă.
 
Boală și războiul acționează pe FRICĂ DE MOARTE, frică de dispariția corpului fizic. Și stimulează întărirea VIEȚII, ca vibrație pe care să o alegem cu toții conștient.
 
În cazul războiului, provocarea este în afară, iar la boală, provocarea este înăuntru. Mai greu de controlat (pentru că oamenii nu știu mare lucru despre corpurile lor) și mai dificil de stăpânit. Așadar, cel mai bun catalizator de transformare.
 
Alchimia este o știință veche, ce folosea tehnici și etape de îmbunătățire a structurii sau frecvenței de vibrație a unei substanțe. Vechii alchimiști încercau să producă aur din mercur sau alte metale. Dar tot ei încercau să găsească «Elixirul de viață lungă» - care să prelungească viață în corp fizic.
 
Procedurile de alchimie sunt respectate în prezent în evoluția omenirii. În alchimie, se trece prin 5 etape, în producerea unei esențe - fermentarea, decantarea, izolarea, purificarea și reunirea.
Noi ca omenire, am fost frământați la maxim, la noutatea veștii cu pandemia, apoi ne-am decantat bine (cei care au «cumpărat povestea» și cei care nu au cumpărat-o complet și o privesc cu suspiciune), am fost apoi izolați - fiecare cu opinia lui și părerile / gândurile sale.
Trecem cu toții prin «purificări» - pentru că nu este ușor să stai singur cu tine, când nu ai exercițiul de a te cunoaște și «a te folosi» (cum spunea părintele Arsenie Papacioc).
Și când ne vom reuni, în etapă finală, se presupune că esența rezultată va fi superioară substanțelor cu care s-a pornit procesul. Așa să fie, să fie înspre bine, tot ceea ce se întâmplă.
 
Alchimia planetară este în plină derulare. Și se vede mai bine acum, la final de luna martie, și după ce o treime din anul 2020 a trecut deja.
 
Vă mulțumesc că îmi permiteți să împărtășesc cu voi ce observ și simt. Și mai ales, că îmi îngăduiți să vă spun cât de des pot că vă iubesc”.

Sursa foto: Facebook Zyanna Orinda

Citește și:

 
Soluții la îndemâna oricui pentru a trăi armonios, oferite de dr. Sorina Soescu

„Sănătatea este contagioasă”, ne asigură dr. Sorina Soescu

„Sunt sănătos, sunt calm, sunt liniștit”, exercițiu colectiv propus de dr. Sorina Soescu

„Să nu uitați nicio clipă cine sunteți!”, ne avertizează dr. Sorina Soescu

Despre echinocțiul de primăvară și trăiri pozitive, cu dr. Sorina Soescu

„Permiteți-i televizorului să se odihnească”, ne sfătuiește dr. Sorina Soescu

Cum să menținem starea de calm ne învață dr. Sorina Soescu

Despre „Economie și sănătate”, cu dr. Sorina Soescu

Mesaj nou și informații interesante de la dr. Sorina Soescu

„Puterea corpului omenesc”, destăinuită de dr. Sorina Soescu

„Picături de curaj”, de la dr. Sorina Soescu (Document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii