Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

14 ianuarie - Ziua Internațională a Amenajării Casei

ro

14 Jan, 2021 10:49 2180 Marime text


Ianuarie este o lună în care simțim cu adevărat nevoia să o luăm de la început pe toate planurile: personal, profesional și, de ce nu, chiar și cu amenajarea interiorului propriei case! Posibil ca acesta să fie motivul pentru care pe 14 ianuarie este Ziua Internațională a Amenajării Casei.

O casă reflectă personalitatea și stilul de viață al tău și al familiei tale și este locul în care te bucuri de unele dintre cele mai importante momente, unde te simți în largul tău, te distrezi, te relaxezi și te refugiezi departe de agitația cotidiană. Amenajarea interiorului și alegerea pieselor de mobilier potrivite pentru fiecare cameră pot fi o mare provocare, însă cu un pic de imaginație și câteva sfaturi practice îți poți crea casa la care ai visat întotdeauna.

O casă mică poate părea mai dificil de amenajat, însă nu îți face griji, cu mici trucuri și puțină creativitate poți obține spații deosebite și funcționale de care te vei bucura în fiecare zi. O casă mică poate părea mai dificil de amenajat, însă nu îți face griji, cu mici trucuri și puțină creativitate poți obține spații deosebite și funcționale de care te vei bucura în fiecare zi.

În primul rând, nu cumpăra multe obiecte și piese de mobilier care aglomerează inutil camerele din casă, ci axează-te pe elementele must have și câteva spații de depozitare, ideale pentru maximizarea spațiului din încăperi. De asemenea, mobilierul multifuncțional, cu piese care se pot muta sau plia, este ideal pentru camerele mici.

Pune accent pe spațiile de depozitare, utilizează spațiul vertical – dulapurile suspendate și rafturile sunt de ajutor și te ajută să eliberezi podeaua, creând astfel impresia unei încăperi mai mari.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii