Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12.000 de mp, 580 locuri de parcare, peste 45.000 de mărfuri Ionuţ Ardeleanu - „Vom face din Auchan magazinul preferat al constănţenilor” (galerie foto)

ro

28 Nov, 2013 00:00 5146 Marime text
Locuitorii din zona de sud a Constanţei şi din localităţile învecinate au o nouă şi importantă destinaţie pentru cumpărături. Începând de azi, de la ora 10.00, cel de-al doilea hypermarket Auchan City Constanţa îşi deschide porţile, în locul unde a funcţionat magazinul Real Constanţa Sud. Acesta este cela de-al 16-lea hypermarket din ţară şi al doilea din Constanţa.
 
O suprafaţă de 12.000 de mp, 580 de locuri de parcare, peste 45.000 de mărfuri la preţuri mici – toate în noul hypermarket Auchan City Constatanţa, situat în centrul comercial Arcade Constanţa Sud. Acesta este cel de-al cincilea magazin remodelat sub marca Auchan din seria celor 20 de magazine Real, preluate de la Metro Group. Transformarea magazinului Real în Auchan s-a realizat în 10 zile şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeţei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemelor informatice, formarea echipelor li introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

La evenimentul organizat în cursul zilei de ieri, când a fost tăiată oficial panglica noului hypermarket, au participat Leonard Pop, directorul Auchan Constanţa City, Ionuţ Ardeleanu – directorul regional de sud, şi Călin Berinde – directorul General Arcade Constanţa Sud, care găzduieşte hypermarketul Auchan Constanţa City. „Prin inaugurarea noului hypermarket vom avea tot mai mulţi clienţi din Constanţa, dar şi din judeţ. Vom face din Auchan magazinul preferat al constănţenilor. Este un magazin modern, primitor, care oferă o gamă de 45.000 de produse la preţuri mici”, a declarat Ionuţ Adreleanu. Auchan City Constanţa Sud a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale. În domeniul nealimentar, Auchan City Constanţa Sud a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie,îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar şi cele destinate întreţinerii casei, pentru a răspunde, cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienţilor. În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii Auchan City Constanţa Sud le propune multiple acţiuni comerciale inovante şi atractive, târguri şi evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan. Accesul la noul hypermarket este simplu şi rapid, atât pentru locuitorii oraşului graţie modalităţilor de transport în comun, la care se adaugă două linii de transport gratuit pentru clienţi. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 550 de locuri.
 
Grupul Auchan a achiziţionat 20 de hipermarketuri Real
 
Reamintim că în luna noiembrie 2012, grupul Auchan, controlat de familia Mulliez, a anunţat achiziţia a 20 din cele 24 de hipermarketuri Real din România de la grupul german Metro, într-o tranzacţie de 1,1 miliarde euro care a vizat şi unităţile din Polonia, Ucraina şi Rusia. În iulie, Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia, Auchan România ajungând astfel la o reţea de 31 de magazine. Potrivit datelor de la Consiliul Concurenţei, Auchan mai are două proiecte în dezvoltare în Braşov şi în Bucureşti, iar Real, care a mai rămas cu patru hipermarketuri, are în proiect deschiderea unui magazin în Bucureşti. La Constanţa a fost preluat doar hypermarket-ul REAL Sud.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii