Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petiţie Salvaţi transportul electric din Constanţa!

ro

03 Nov, 2010 23:36 2232 Marime text
deschidere_trasporturi_cta.jpgMunicipiul Constanta a dispus de un sistem impresionant de transport ecologic cu tramvaie si troleibuze. Din pacate, in administratia Mazare, acest sistem a fost distrus, ramanand doar doua trasee de troleibuz, 48 si 48 barat.

Iata ca se vorbeste de desfiintarea totala a transportului electric, dorindu-se inlocuirea troleibuzelor cu autobuze. Vi se va servi din nou gogoasa ca autobuzele sunt noi. De ce nu se achizitioneaza troleibuze noi? De ce nu s-a reparat calea de rulare a tramvaiului? De ce Uniunea Europeana investeste in dezvoltarea transportului cu tramvaiul si troleibuzul? De ce Constanta nu acceseaza fonduri europene (asa cum au facut-o orase precum Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiesti, etc)? De ce in alte orase exista statii acoperite, programe de circulatie si harti afisate si in Constanta nu?
Bulevarde largi, rectilinii, energie electrica "accesibila", potential de dezvoltare, sunt atuuri pt. pastrarea transportului electric. Care reprezinta transport economic si ecologic. Mai multe date aici: http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=3436

Nu lasati administatia Mazare/Coiciu sa distruga transportul electric. Nu uitati ca reteaua electrica ati platit-o fiecare din buzunarul propriu. Nu-i lasati sa talhareasca domeniul public!

Semnează aici: http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/salvati_transportul_electric_din_constanta_-p09027049.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii