Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La rugby, Tomitanii au câştigat clar cu CS Cleopatra

ro

29 Oct, 2012 01:00 2662 Marime text

rugby.jpgEchipa de rugby Tomitanii Constanţa (antrenor, Cristi Cojocaru) a dispus în deplasare de CS Cleopatra (antrenor, Marian Nache), într-o etapă din Campionatul Regional Under-16. Scorul a fost 36-24 (14-5).

Partida, câştigată fără dubiu de Tomitanii Constanţa, a fost una frumoasă şi antrenantă. Oaspeţii au avut de partea lor experienţa şi omogenitatea, însă tehnicianul învinşilor a declarat că echipa sa are viitor, iar „laboratorul" din Badea Cârţan pregăteşte noi jucători de valoare pentru rugby-ul românesc.

Etapa a treia în Campionatul Regional Under-16 Dobrogea a fost amânată cu o săptămână din cauza lucrărilor de la Podul Agigea. În alte două meciuri de juniori, ambele jucate în capitală, s-au înregistrat rezultatele: la Under-18 - Steaua - Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" Constanţa 18-10; la Under-17 - Steaua - CFR Constanţa 29-12.

De buna desfăşurare a partidelor s-au ocupat Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa şi Departamentul de Dezvoltare Dobrogea al Federaţiei Române de Rugby (director regional, Florin Ţugurel).

Sursa foto: Facebook (Dobrogea Rugby)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii