Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de grădiniţă fac baschet în proiectul „Să creştem sănătos" (galerie foto)

ro

17 Oct, 2012 03:22 3349 Marime text
baschet.jpgDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi Federaţia Română de Baschet, au derulat, ieri, activităţi de implementare a proiectului „Să creştem sănătos" în trei grădiniţe constănţene: Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 59 „Sfântul Iosif". Au fost organizate ştafete şi jocuri dinamice cu mingea de baschet, aruncări la coş, iar la final organizatorii i-au premiat pe copii cu dulciuri.

Proiectul a demarat încă de la începutul anului şcolar 2012/2013, în grădiniţe din Mangalia şi în Grădiniţa nr. 43 „Amicii" din Constanţa. „Să creştem sănătos" va continua şi în alte grădiniţe de stat şi private.

„Proiectul vizează stimularea interesului preşcolarilor pentru sport şi pentru practicarea acestuia. De asemenea, îşi propune să prevină atitudinile şi comportamentele dăunătoare societăţii şi să-i pregătească pe copii în vederea integrării sociale", a declarat Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al DJST Constanţa.

Toţi copiii cu vârste cuprinse între trei şi şase ani care doresc să afle mai multe despre jocul de baschet sunt aşteptaţi miercuri şi vineri la Complexul Sportiv Tomis, începând cu ora 17.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii