S-a inaugurat cel mai mare centru SPA din Romania
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:42 15 08 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a inaugurat cel mai mare centru SPA din Romania

ro

18 May, 2009 01:46 12802 Marime text

spa_1.jpg„Le promitem clienţilor că aici vor descoperi adevărata stare de bine şi îşi vor regăsi armonia interioară într-un cadru natural, la malul mării"

spa3_Elena_Udrea.jpgElena Udrea a participat, la finele săptămânii trecute, la inaugurarea celui mai mare centru SPA din România, aparţinând complexului hotelier „Cocor" din Olimp.
SPA-ul se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, investiţia fiind de aproximativ 6 milioane euro. Mai mult, COCOR SPA a devenit membru International Spa Association în februarie 2009, fiind singurul spa din România afiliat la această organizaţie. ISPA este lider în promovarea conceptului de wellness, care are drept scop certificarea şi menţinerea calităţii în industria spa.
„Ne bucurăm că am reuşit să finalizăm cu succes acest proiect de dezvoltare a serviciilor oferite de Hotel Cocor şi aşteptăm oaspeţii să se relaxeze şi să se bucure de efectele curative ale tratamentelor şi terapiilor pe care COCOR SPA le pune la dispoziţie", a declarat, în cadrul întâlnirii cu ministrul Elena Udrea, Lăcrămioara Moroianu, SPA Manager. „Le promitem clienţilor că aici vor descoperi adevărata stare de bine şi îşi vor regăsi armonia interioară într-un cadru natural, la malul mării", susţine managerul spa-ului. „Cocor are în vedere extinderea COCOR SPA în Bucureşti cu un Day Spa la etajul 3 din Cocor Luxury Store, care se va deschide pe 15 noiembrie 2009", a mai declarat Lăcrămioara Moroianu.

spa_3.jpgCa în paradis

Cel mai nou centru SPA din România oferă un meniu complet de servicii spa, tratamente tradiţionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri şi împachetări, toate fiind realizate în cele 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje. COCOR SPA este alcătuit din 4 sectoare diferite: Clinique Medical SPA (terapii detox şi slimming, hidrocolonoterapie, pachete Balneovitality şi Healthy Aging, ce conţine tradiţionala cură cu Injecţii Gerovital H3, Wellness Oasis - dedicat terapiilor senzoriale şi masajelor orientale, Spa Suite - un spa în miniatură, dedicat celor care vor să trăiască în doi ritualuri exclusive într-o atmosfera absolut privată, şi Thermarium & Pool - duşuri emoţionale, cascade cervicale, înot contra curentului, hammam, fântână de gheaţă, Bio Sauna şi Finnish Sauna şi piscină cu vedere la mare şi jacuzzi.

{mos_ri:SPA,Cocor SPA}

Ti-a placut articolul?

Comentarii