Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

White Cafe, ziua cafenea şi noaptea club (document)

ro

28 Oct, 2010 00:00 8737 Marime text
white_1.jpgEste un local drăguţ de alb, cu preţuri bune, potrivit pentru cafeaua de dimineaţă, o pauză între cursuri, datorită amplasării sale, sau chiar pentru o petrecere interesantă în weekend.

White Cafe este situată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr 195A, în apropierea campusului universitar. Este o clădire micuţă şi frumoasă în staţia autobuzului 100. Imposibil să nu o vedeţi dacă ajungeţi prin zonă. Ce-mi place la această cafenea este că respectă numele. În interior totul este alb. Canapele, mese, pereţi, bar, până şi boxele sunt albe. Este o senzaţie frumoasă, mai ales că geamurile sunt mari şi ai parte de o privelişte destul de interesantă. Din păcate mesele sunt cam joase şi te incomodează, dar până la urmă îţi poţi găsi o poziţie suficient de comodă. Fiind lângă Campus, majoritatea clienţilor sunt studenţi. Am văzut destui veniţi cu laptopurile în această cafenea. Este un loc plăcut şi tineresc. Meniul nu este foarte bogat. Găseşti doar băuturile populare în majoritatea localurilor, dar preţurile sunt destul de bune. O cafea costă cinci lei, un suc cam cinci-şase lei. Numai bune pentru studenţi dar şi pentru ceilalţi clienţi. Cu servirea nu sunt probleme. Este o singură ospătăriţă, dar este foarte rapidă, cu toate că nu este cea mai amabilă persoană pe care am întâlnit-o. Dar sunt mulţi clienţi şi nu prea are timp de pierdut, aşa că o înţeleg. Un alt lucru interesant la această cafenea este că seara, în special în weekend, se transformă într-un mic club cu petreceri destul de frumuşele: sailor party sau halloween party, că tot se apropie faimoasa sărbătoare americană. Este un local drăguţ de alb, cu preţuri bune, potrivit pentru cafeaua de dimineaţă, o pauză între cursuri, datorită amplasării sale, sau chiar pentru o petrecere interesantă în weekend.white_2.jpg

Cafeneaua funcţionează pe societatea White Cafe SRL, administrată de Margareta Antoneta Bălan, care mai este implicată şi în Zorba Greek Tomis SRL.

stele_white.jpgWhite Cafe primeşte patru stele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii