Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa Palace, locul in care bei cafea ca un aristocrat (document)

ro

05 Jul, 2010 02:09 6684 Marime text

cap_1.jpgAşa cum îi spune numele, este restaurantul din interiorul emblematicului hotel Palace situat în centrul vechi, pe strada Remus Opreanu nr. 5 - 7. Restaurantul dispune de un spaţiu mare în care, foarte des, se organizează petreceri şi nunţi. Este foarte elegant şi aranjat cu mult bun gust. Este o adevărată plăcere să petreci acolo o seară alături de cei apropiaţi şi să asculţi muzică live. Au o formaţie care cântă blues, în general în weekend. Motivul pentru care am ales să scriu despre restaurantul unui hotel este terasa. De fapt sunt două. Una este în stânga hotelului, nu foarte mare, dar relaxantă şi de pe care ai o privelişte frumoasă asupra portului Tomis.

Terasa_Palace_2__.JPGCea de-a doua terasă este pe balconul hotelului, spre mare. Trebuie să treci prin restaurant pentru a ajunge acolo. Spaţiul nu este foarte mare, dar este de ajuns cât să facă din acel balcon un loc perfect pentru a petrece o seară de vară. Nici în timpul zilei nu este rău să mergi acolo. Ai acea privelişte minunată care te relaxează şi te face să uiţi de probleme. Chiar dacă pare un loc de lux, la preţuri nu se simte. Sunt normale pentru restaurantele din jur. Plăteşti şase lei pentru o cafea, iar cu 20 lei ai parte de o masă gustoasă şi consistentă. Ospătarii sunt foarte amabili şi prompţi. Întotdeauna este cel puţin unul care te „supraveghează" să vadă dacă ai nevoie de ceva. Un singur lucru mă deranjează la acest restaurant: faptul că atunci când nu este închiriat pentru o petrecere, este mai tot timpul aglomerat, aşa că devine destul de greu să prinzi o masă liberă. În special seara. Dar poţi face rezervare şi acest mic inconvenient dispare. Pentru mine este un loc perfect, atât pentru a petrece o seară frumoasă, cât şi pentru a mânca la un preţ acceptabil. Mi-aş dori mai multe astfel de locuri în Constanţa.

Atât restaurantul, cât şi hotelul, funcţionează pe firma Hotel Palace RRT SRL administrată de Alexandru Gavrilescu care este asociat împreună cu sora lui, Antoanela, şi mama sa, Artimiza. Cei trei mai sunt implicaţi în Hotel Dacia SRL şi Mig Air Condition SRL. Antoanela şi Artimiza se mai ocupă de Divers Management SRL, iar Artimiza de RR Turism SRL şi Romclima Trading SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii